Ekte historier

Hør noen innvirkningshistorier fra donasjonene dine og hev din tro på veldedighet

Historien om Muhammed Yusuf, i en alder av femten beskriver han historien om hvordan Aghosh Orphan Care Program forvandlet livet hans til det bedre og hva han ønsker å oppnå gjennom Minhajs støttenettverk og programmer.

Ahmed Naeem i klasse seks deler historien sin om hvordan han mistet foreldrene sine, men likevel holder humøret høyt og fortsetter å streve etter å gjøre foreldrene stolte.

Historien om Ghulam Abbas som mistet faren sin i en kritisk alder. Under Orphan Care-programmet til Aghosh er han nå den best presterende eleven på skolen hans. Han ønsker å bli programvareingeniør, noe som er innenfor hans rekkevidde gjennom donasjonene dine.

Eidhis historie fra et av prosjektene våre i Afrika demonstrerer hvordan arbeidet vårt streber etter å avslutte generasjonssykluser av fattigdom og utnyttelse i lokalsamfunn evnen, ferdighetene og motivasjonen til å opprettholde sin egen fremgang innenfra.

For jenter som Mis khal er det å gå på skolen en skikkelig kamp i Dambalo (Sindh). Hun må jobbe hardt for å kunne konkurrere med guttene i landsbyen hennes hvis hun ønsker å ha en vellykket karriere. Mishaals foreldre døde for mange år siden. Bestemoren hennes er takknemlig for at Minhaj har støttet barnedøtrene hennes, og hun venter nå på at de skal fullføre skolen og ha en god fremtid.