… og den som redder et liv, det vil være som om de reddet hele menneskeheten.” (Hellige Koran)

Avlastningsstøtte Boligstøtte

Millioner av mennesker har blitt rammet av store nedbørsmengder, oversvømmelser og jordskred siden juli, da Pakistan tålte mer enn 80 % av sin normale totale monsunnedbør på tre uker. Totalt sett ser landet sin åttende syklus med monsunregn. Tusenvis er uten mat og husly i provinsene Balochistan, Khyber Pakhtunkhwa og Sindh, som har blitt mest berørt av denne humanitære katastrofen.

Minhaj Welfare Foundation har utvidet sitt hjelpearbeid i de flomrammede områdene i Pakistan ved å gjenoppbygge hjem og levebrød for fordrevne familier. Anslagsvis to millioner hus ble totalskadet. Etter hvert som vannet viste tegn på tilbakegang i mange områder i det sørlige Punjab og Sindh, begynte familier å vende tilbake til hjemmene sine.

Boligstøtte

Vi trenger dine generøse donasjoner for å hjelpe flomrammede familier med å gjenoppbygge hjemmene sine.

Utstyr

Kjøkken, sengetøy
Husholdninger

Murstein enhet

15 enheter = Komplett hus

Innredning

vifter, elektrisk utstyr, dekorasjoner

Romenhet

Alt inkludert i ett rom

Komplett hus

2 soverom, bad og kjøkken

2 rom

i ett hus

Doner Nå

MWF skalerer opp sin respons i Pakistan betydelig for å sikre langsiktig støtte til 1 million mennesker som er berørt av den ødeleggende virkningen av enestående flom på infrastruktur, matsikkerhet og levebrød. Vi planlegger å gjenoppbygge hjem for flomrammede familier og rehabilitere rent vann og sanitæranlegg.

Fra lokalsamfunnene som bor i Gilgit Baltistans avsidesliggende fjell til de oversvømmede jordbrukslandene i Sør-Punjab, har teamene våre vært forpliktet til å levere din hjelp til fordrevne familier.

Frivillige:

MWF har den største databasen med frivillige til å reagere på eventuelle katastrofer som flom, jordskjelv eller andre naturkatastrofer.

Tilberedte måltider

Som en tidlig bedringsplan delte vi ut 212 000 tilberedte måltider til flomofre, inkludert kvinner og barn.

Rasjonspakker

Som en del av vår flomhjelpsplan har vi delt ut 325 000 rasjoneringspakker til familier som bor under midlertidige tilfluktsrom ved veikanten.

Medisinsk hjelp:

Oversvømmelser er kjent for å forårsake gastro-, malaria- og hudsykdommer. Legene våre opprettet medisinske leire i ødelagte områder og ga nødvendig medisinsk hjelp til 195 000 mennesker, inkludert kvinner og barn.

Telt/ly:

Som en del av den tredje fasen av flomhjelpsplanen har MWF satt opp teltlandsbyer i de mest berørte områdene i Sør-Punjab, KPK, Sindh og Balochistan, og gir husly, måltider, medisinsk hjelp, vann og sanitærtjenester til tusenvis av mennesker.

Teltlandsbyer:

Vi har etablert femten teltlandsbyer i de mest berørte områdene så langt. Hver teltlandsby har et kjøkken for å gi måltider og en skole for å fortsette barnas akademiske fremgang.

Avlastningsstøtte

Vi trenger dine generøse donasjoner for å hjelpe flomrammede familier med å gjenoppbygge livene sine.

Grunnleggende nødvendigheter

Nødvendige matartikler

Medisinsk hjelp

Økonomisk hjelp

Tilfluktshjelp

Mikrofinans

Hjelp nå

Over 1200 mennesker har omkommet, og mange flere er skadet. Millioner av familier er på flukt.

Hele distrikter er nedsunket og ingenting er igjen over vannet. Balochistan er fullstendig avskåret fra resten av landet. Alt av større vei- og jernbaneinfrastruktur er fullstendig tapt.

Ifølge lokale tjenestemenn har oversvømmelser krevd minst 1200 mennesker over hele Pakistan, kun iløpet av de to månedene. Videre er også mer enn 500 000 mennesker fordrevet.

  • Omtrent 400 av de 1200 har mistet livet sitt siden begynnelsen av august

  • 30 millioner mennesker er berørte av denne katastrofen, og 517 678 av de berørte bor i hjelpeleire

  • Mer enn 90 000 hjem har blitt skadet av flommen

  • 150 broer som forbinder byer og distrikter er ødelagt

Tusenvis av mennesker som befinner seg i områder med oversvømmelser, blir evakuert av redningsmenn. Militæret har også bistått i arbeid ifølge National Disaster Management Authority.

Titusenvis av jordbruksland og avlinger er oversvømmet og ødelagt, og et stort antall husdyr har også dødd. Folk har mistet levebrødet sitt og er nå totalt avhengig av humanitær bistand. Folk har umiddelbar behov for vann, mat, medisinsk hjelp og husly. De fattigste og mest sårbare er de som er harderst rammet av denne krisen.

Som alltid er Minhaj Welfare Foundation i frontlinjen i år, og gir humanitær hjelp. Våre engasjerte arbeidere jobber utrettelig med å redde folk med båt og gi dem rasjoneringspakker, varme tilberedte måltider, tilflukt og rent drikkevann for å overleve. Vi har også satt opp medisinske leirer, og gir medisinsk hjelp til de som er berørt og skadet.

Din støtte er deres eneste håp

Hjelp nå

Doner via bankoverføring

Din bank eller byggforening vil kunne ordne en betaling til oss på dine vegne – du kan velge å betale med kontanter eller midler fra bankkontoen din. Overfør via nettbank til kontonr: 1607.18.94073.