Innsamlingsressurser og ideer

Her er mange morsomme måter du kan samle inn penger på og øke innsamlingen. Trenger du mer hjelp? Send oss en e-post eller ring vårt supportteam

Fundraising Toolkit

Veldedighetsauksjon

Hold en veldedighetsauksjon

Før du begynner å by og samle inn penger, må du bestemme hvilken type veldedighetsauksjon du vil organisere og finne auksjonspremiene dine. Viktigst av alt, du må finne en liten hammer – veldedighetsauksjoner er ufullstendige uten en!

Velg auksjonspremiene dine

Jo bedre premiene dine er, desto flere vil by på veldedighetsauksjonen din. Ta kontakt med lokale butikker, reisebyråer, sportsklubber, hoteller, restauranter og arbeidet ditt og se om de er i stand til å donere premier. Du kan til og med be venner og familie om å donere gjenstander til auksjon.

Velg auksjonsstil

Tradisjonell veldedighetsauksjon

Gå oldschool. Start budgivningen lavt, og la budgiverne dine kjempe, med det høyeste budet som tar premien hjem.

Nederlandske innsamlingsauksjoner

Dette er nøyaktig det samme som en tradisjonell auksjon, men i stedet for å starte budgivningen med en lav pris går du høyt! Senk sakte prisen på varen til noen matcher den.

STILLE VEDLEDNINGSAUKSJON

Legg ved auksjonsgjenstand og budgivere skriv navn og bud på listen. Budgivere kan derfor se hva høyeste bud er og gi et høyere bud.

ONLINE INNSAMLINGSAUKSJON

Du kan øke antallet potensielle budgivere massivt ved å ta innsamlingen din på nettet. Ebay for Charity er et flott nettsted for å auksjonere varene dine.

SPRE ORDET

Til slutt må du fortelle folk når og hvor de vil kunne by på dine fantastiske premier. Ta en titt på veiledningen vår for å promotere arrangementet ditt og øke innsamlingen.

Du har gjort det harde arbeidet med å skaffe pengene, så sørg nå for at de kommer til oss! Det er superenkelt og det er mange måter å sende inn sponsorpengene dine på, så bare velg den som passer best for deg.

Block "5273" not found