Innsamlingsressurser og ideer

Her er mange morsomme måter du kan samle inn penger på og øke innsamlingen. Trenger du mer hjelp? Send oss en e-post eller ring vårt supportteam

Fundraising Toolkit

Loddtrekning er bare billetten for pengeinnsamling

FØLG VÅRE TOPPTIPS FOR Å FORSIKRE AT DU ER VINNER.

Premier

Jo bedre loddpremiene dine er, desto flere lodd vil du selge og jo mer er sannsynligheten for å samle inn penger. Du må kanskje innkalle noen tjenester og gå på sjarmoffensiven. Henvend deg til lokale butikker, reisebyråer, sportsklubber, hoteller, restauranter og arbeidet ditt, forklar innsamlingsideen din og se om de er i stand til å donere spennende premier.

Lodd

Når du setter en pris for loddsalget, tenk på hvem du skal selge dem til og hvor mye de er villige til å kjøpe en billett for. Gjør det klart at du organiserer en veldedig tombola og at inntektene vil hjelpe veldedigheten.

Selg dine lodd

Det er viktig å nå så mange som mulig med billettene dine. Sportsgrupper, skoler, kontoret, trossentre og supermarkeder er alle gode steder å selge billettene dine og øke innsamlingen. Det er viktig å få kontaktdetaljer for alle som kjøper billett; du må gi dem beskjed om de er en heldig vinner.

Hold loddtrekningen lovlig

Sørg for at du leser gjennom våre juridiske retningslinjer for pengeinnsamling for å sikre at loddtrekningen din ikke bryter reglene.

Gjør det til en MWF event

Når du har registrert arrangementet ditt hos oss, vil du kunne bestille MWF-merkede ballonger, plakater eller bannere for å fortelle venner og familie at du samler inn penger til MWF. Det er veldig viktig at arrangementet ditt også er i samsvar med innsamlingsreglene.

Du har gjort det harde arbeidet med å skaffe pengene, så sørg nå for at de kommer til oss! Det er superenkelt og det er mange måter å sende inn sponsorpengene dine på, så bare velg den som passer best for deg.

Block "5273" not found