Tro >> oppnå >> inspirere

Trek, sykle, klatre, flåte, sykle, ake, gå på ski, bygge…
Press deg selv til dine grenser, oppnå et utrolig personlig mål og støtt en av våre veldedige formål.

Velg Din Utfordring

Bestig Wales høyeste fjell og nyt de vakre omgivelsene mens du går for å bekjempe demens. Ved ankomst vil du motta frokost før du starter utfordringen, og vil bli møtt med  en tidlig middag når du er tilbake.

Mount Snowdon

Up at The O2 tar deg med på en spennende 90-minutters klatring over taket til verdens mest populære underholdningssted. Se en annen side av byen, om dagen, i skumring eller solnedgang. Klatredress. Støvler. Seletøy. Klinke. Klipp på gangveien og fortsett opp. Klatreguiden din vil være med deg hvert trinn på veien.

 

Up at The O2

Flertallet av deltakerne som blir med oss på en Kilimanjaro Challenge har aldri gjort noe lignende før og har virkelig et fjell å bestige i alle betydninger av ordet. Det er dette som gjør utfordringene våre spesielle. Enten du velger å samle inn penger til en veldedig organisasjon som står ditt hjerte nær, eller klatre for å nå et personlig mål, kan vi garantere at du vil få den største følelsen av prestasjon når du når Afrikas tak.

Kilmanjaro Challenge

Hopp for MWF og betal enten din egen avgift og skaffe så mye penger du kan uten noe press fra et mål eller betal din egen bestillingsavgift og hev deretter et minimumssponsormål på £500 online for å dekke hoppsaldoen. Individuelt kan vi kanskje ikke oppnå mye, men sammen kan vi alle gjøre en forskjell.

Bunjee Jump

Våg å fly! Ikke for sarte sjeler, en spennende utfordring for de som liker å leve litt på kanten.

Hopp for MWF og betal enten din egen avgift og skaffe så mye penger du kan uten å trykke på et mål eller betale din egen bestillingsavgift og deretter et minimumssponsormål på £500 online for å dekke hoppsaldoen. Individuelt kan vi kanskje ikke oppnå mye, men sammen kan vi alle gjøre en forskjell.

 

Skydive

Du har gjort det harde arbeidet med å skaffe pengene, så sørg nå for at de kommer til oss! Det er superenkelt og det er mange måter å sende inn sponsorpengene dine på, så bare velg den som passer best for deg.

Block "5273" not found