INNSAMLING TIL MWF

Vi er glade for at du ønsker å samle inn penger til MWF og hjelpe til med vårt livsbekreftende arbeid rundt om i verden. Du kan starte med å gå gjennom innsamlingsverktøysettet og ressursene våre.

Innsamlings nettside

Den desidert enkleste måten å samle inn penger på for vår sak er å sette opp en nettbasert innsamlingsside. Du kan tilpasse den med bilder og oppdateringer, fortelle alle du kjenner og se donasjonen din øke totalt! Våre foretrukne nettplattformer er JustGiving.com eller Muslimgiving.org

Muslim Giving Logo

1

Gå til JustGiving.com eller Muslimgiving.org og konfigurer siden din.

2

Send e-post til alle dine venner, familie og kolleger med lenken til siden din. Ta med eksempler på hvordan pengeinnsamling gjør en varig forskjell.

3

Målrett først dine mest sjenerøse støttespillere, siden folk har en tendens til å donere beløp basert på hva andre allerede har gitt.

4

Legg ut lenken til din nettbaserte innsamlingsside på sosiale medier, og inkluder lenken til din nettinnsamlingsside i e-postsignaturen din hvis du bruker en.

5

Publiser informasjonen om innsamlingssiden din på intranett, nyhetsbrev på arbeidsplassen/samfunnet eller oppslagstavler.

6

Oppdater nettinnsamlingssiden din med fremgang og send på nytt til kontaktene dine.

7

Tilpass takke-e-posten og be støttespillerne dine spre ordet om innsamlingen din til venner og familie.

8

Etter arrangementet, oppdater siden din med bilder og resultatet, og minn folk på at de fortsatt kan donere.

Help

Hvis du trenger hjelp med siden din, sjekk ut JustGivings eller MuslimGivings hjelpeseksjon.

Folkefinansiering

Du har gjort det harde arbeidet med å skaffe pengene, så sørg nå for at de kommer til oss! Det er superenkelt og det er mange måter å sende inn sponsorpengene dine på, så bare velg den som passer best for deg.

Block "5273" not found