INNSAMLING TIL MWF

Vi er glade for at du ønsker å samle inn penger til MWF og hjelpe til med vårt livsbekreftende arbeid rundt om i verden. Du kan starte med å gå gjennom innsamlingsverktøysettet og ressursene våre.

Hvordan det hjelper

Her er noen eksempler på hvordan donasjonene du samler inn gjennom din fantastiske pengeinnsamling kan bidra til å endre liv til det bedre.

Du kan inkludere disse eksemplene i e-postene dine eller på nettinnsamlingssiden din, Facebook, Google+ og Twitter.

MWF støttes utelukkende av donasjonene dine, så sammen kan vi bidra til at hvert barn kan vokse opp trygt, lykkelig og sunt.

Hvor går pengene jeg samler inn?

Donasjonene du samler inn kan gi medisin, mat, vann, utdanning og beskyttelse for å gjøre en varig forskjell i livene til mennesker over hele verden. Her er noen av måtene donasjonen din kan hjelpe på:

Most Needed

Orphan Sponsorship

could pay for Education or Health & Nourishment or Accommodation & LIfestyle or all of these aspects related to the upbringing of an orphan child from primary to graduation.

Water Aid solutions in the form of pumps and wells

Water for All

støtte i form av minste av alle håndpumper gir rent og trygt vann til et nabolag med opptil 150 innbyggere i opptil fem år.

Our Girls Our Future Projects

Kan styrke en jente som er diskriminert på grunn av kjønnsulikhet i samfunnet eller samfunnet. Å tilby muligheter som overvinner eventuelle ulemper kvinner har samfunnet, sikrer at kvinner kan spille en likeverdig rolle i kampen for å oppnå en velstående familie, samfunn, samfunn og nasjon.

Health Care

Health Care

kunne gripe inn og forhindre at mange mødre mister barn ved fødselen, gjenopprette små barn fra helbredelige sykdommer og redde tusenvis av tapte liv fra grunnleggende sykdommer som kan forebygges og behandles

EduCare

EduCare Sponsorship

kunne betale for å redde et barn fra arbeidslivet ved å støtte barnets familie og i stedet for å jobbe la barnet få tilgang til kvalitetsutdanning hele veien frem til eksamen. Til syvende og sist avslutter det uteksaminerte barnet, gjennom kraften til utdanning, hele familiens fattigdomssyklus.

Raise a Family

Raise a Family

prosjektet gir et fattig par de nødvendige nødvendighetene som bryter dem ut av en endeløs syklus av fattigdom, slik at de kan fokusere energien sin på å gi sin kommende generasjon et forsprang på livet ved å starte bedrifter, mikrofinansieringslån, yrkesopplæring, bolig og ekteskapsstøtte

Kashmir Crisis

Emergency Relief

betaler for oppfyllelsen av umiddelbar tilstrømning av behov skapt av menneskeskapte eller naturlige nødsituasjoner. Nødhjelp er en form for hjelp som for det meste leveres under omstendigheter der mottakeren ikke har andre måter å overleve på bortsett fra avhengighet av veldedighet.

Revive FM

Community Projects

tillate å ta opp skjulte sosiale problemer i utviklingsregioner i verden og investere i våre generasjoner med å gi dem styrkende fortellinger, fjerne destruktive og ufredelige slagord, institusjonalisere fredelig innsats og utvikle lederegenskaper.

Du har gjort det harde arbeidet med å skaffe pengene, så sørg nå for at de kommer til oss! Det er superenkelt og det er mange måter å sende inn sponsorpengene dine på, så bare velg den som passer best for deg.

Block "5273" not found