Innsamlingsressurser og ideer

Her er mange morsomme måter du kan samle inn penger på og øke innsamlingen. Trenger du mer hjelp? Send oss en e-post eller ring vårt supportteam

Fundraising Toolkit

Arranger veldedighetsmiddag

Sett “moroa” inn i pengeinnsamlingen din ved å arrangere en innsamlingsmiddag for MWF. Dette er også en fin måte å samle inn penger og bevissthet for MWF. Samle familie og venner og gjør spisestuen om til en restaurant.

Middagsideer for pengeinnsamling for å komme i gang

  • Bestem deg for dato og klokkeslett for veldedighetsmiddagen din og send ut invitasjoner til innsamlingsmiddager til familie og venner, og be dem om en donasjon for å delta.
  • Tenk på et tema for middagen
  • Når du har registrert arrangementet ditt, kan du bestille MWF-merkede ballonger, plakater eller bannere for å dekorere lokalet ditt.
  • Organiser noen middagsspill for pengeinnsamling, for eksempel en quiz, eller du kan til og med organisere en utlodning for å samle inn penger på kvelden.
  • Lag en blogg om veldedighetsmiddagen din og del denne på sosiale medier for å oppmuntre flere venner til å gi en donasjon.

 

A title

Image Box text

 

A title

Image Box text

 

A title

Image Box text

Du har gjort det harde arbeidet med å skaffe pengene, så sørg nå for at de kommer til oss! Det er superenkelt og det er mange måter å sende inn sponsorpengene dine på, så bare velg den som passer best for deg.

Block "5273" not found