Innsamlingsressurser og ideer

Her er mange morsomme måter du kan samle inn penger på og øke innsamlingen. Trenger du mer hjelp? Send oss en e-post eller ring vårt supportteam

Fundraising Toolkit

Hold en samling av veldedig bøsseinnsamling

Enkel pengeinnsamling

Å holde en samling av veldedige bøtte er en enkel måte å samle inn penger på, samtidig som det øker bevisstheten. Husk å ha det gøy, men hold det også lovlig!

Følg disse reglene for samling av veldedige bøsse for å lykkes:

  • Enten du samler inn penger til veldedighet på gaten, i andre offentlige rom eller på et supermarked, må du først innhente tillatelse. Se våre juridiske retningslinjer for mer informasjon.
  • Når du har bekreftet dato og sted for veldedighetsinnsamlingen din, kan du bestille MWF-bøssene og t-skjortene dine.
  • Der det er mulig, få noen flere frivillige til å hjelpe deg med å riste en veldedighetsbøsse.
  • Hvis det er en lang dag, bør du vurdere å ha en turnus for de frivillige, men sørg for at det alltid er noen som kan dekke rushtiden.
  • Å kle seg ut er ofte med på å vekke oppmerksomhet og vil garantert gi pengeinnsamlingen et løft.
  • Når du har fullført innsamlingen, følg våre retningslinjer for hvordan du sender inn pengene dine for å sende oss pengene.
  • Returner innsamlingsbøssene til MWF.

For å maksimere pengeinnsamlingen din kan du også plassere en veldedighetsboks i lokale butikker, kontormottakelser, restauranter og kafeer. Sørg for at du søker tillatelse fra eieren før du bestiller donasjonsboksen.

Du har gjort det harde arbeidet med å skaffe pengene, så sørg nå for at de kommer til oss! Det er superenkelt og det er mange måter å sende inn sponsorpengene dine på, så bare velg den som passer best for deg.

Block "5273" not found